UVA Roetersstraat
  >   Projecten   >   Universiteit van Amsterdam - gebouw rec L

Universiteit van Amsterdam - gebouw rec L

MVB Bouw, gewaardeerde partner van de Universiteit van Amsterdam, heeft gedurende een korte periode van drie-en-een-halve maand de zolderverdieping van universiteitsgebouw REC L omgebouwd van opslagruimte naar kinderonderzoekscentrum. Een zeer belangrijk item van dit project was het geluidsdicht maken van de wanden, vloeren en plafonds terwijl de gehele bovenste verdieping uit hout bestond. De zolder is een kleine ruimte dus dat is de tweede uitdaging waarmee wij hebben moeten omgaan tijdens dit project. Maar het verbouwen van een monumentale 'rommelzolder' op een logistiek complexe locatie was ons op het lijf geschreven!

Van opslag naar labruimte
Door een uitgebreid onderzoek naar de verbouwmethode, een goede overlegstructuur met alle betrokken partijen en onze expertise hebben wij - gezamenlijk - het project tot een succes weten te brengen. Lees hier het gehele artikel in Onderwijs&Bouw. Senior projectmanager Vastgoed & Huisvesting Frits Heinz van de Universiteit van Amsterdam heeft dan ook complimenteuze woorden over onze werkwijze: 

"MVB heeft gesegmenteerd moeten stutten, stijlen 
verwijderen en ten slotte staal rond de spanten moeten 
aanbrengen. Dat hebben ze echt prima gedaan.”

Alle projecten
Contact
Toplocatie
Amsterdam
Gevelherstel
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@mvbbouw.nl Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 63 22 621