>   Nieuws   >   Vacature - Timmerman 1

Vacature - Timmerman 1

Voor allround timmerwerkzaamheden in de renovatie en nieuwbouw van villa's zoeken we nog een ervaren vakman!

Wat ga je doen?
Voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten in het hogere segment zoeken we een ervaren allround timmerman. Bij alle projecten worden specialisten in hun eigen vakgebied ingezet. Zo werk je samen met vakvolwassen stukadoors, schilders, loodgieters, elektromonteurs, dakdekkers, etc.

Als allround timmerman ben je bij het gehele proces betrokken. Van fundering tot nok voer je de timmerwerkzaamheden uit; lekker afwisselend en mooi werk! Ter aanvulling van de huidige ploeg zoeken we niet alleen iemand met ervaring, maar ook echt met passie voor zijn vak. Iemand die graag met trots terug kijkt op projecten, iemand die graag een stapje extra zet voor de klant en een vakman met oog voor detail.

Verder vragen we van jou:
- een geldig VCA certificaat
- minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- goede beheersing van de Nederlandse taal
- goede referenties
- Rijbewijs B

Over ons
Wij streven altijd naar de hoogste graag van perfectie
MVB Bouw voert projecten uit, zoals de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en The Times Hotel, waarvoor Enderberg Interieurbouw regelmatig wordt ingeschakeld. Dit interieurbouwbedrijf vervaardigt ambachtelijk en modern meubelwerk. Omdat veel overleg intern plaatsvindt, is het mogelijk snel te schakelen. 

Een naam uit het verleden, gereed voor de toekomst
MVB Bouw is opgericht door Ron van der Vliet in augustus 1985. Vanaf dat moment heeft het Amsterdamse bouwbedrijf zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie, service & onderhoud. Het is een modern en vooruitstrevende organisatie met een platte structuur. Door deze organisatiestructuur zijn wij in staat de communicatielijnen kort te houden en kunnen wij snel en slagvaardig werk leveren.

Van der Vliet Groep
Als zusteronderneming van Bouw- en aannemingsbedrijf Kneppers, Timmerfabriek Enderberg en Schildersbedrijf Kneppers, kan MVB Bouw floreren als gespecialiseerd utiliteitsbedrijf. Deze ondernemingen bieden samen een totaalpakket aan specialismen zoals restauratie, utiliteits- en nieuwbouw, onderhoud en meubel- en schilderwerk.

 

Enthousiast geworden van deze vacature, of heb je er nog wat vragen over? Laat het ons hier weten!

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-01-12
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News