>   Nieuws   >   Vacature - Voorman

Vacature - Voorman

Als Voorman zoeken wij een timmerman die zowel projecten in de nieuwbouw als renovatieprojecten kan leiden. Daarnaast ben je gedreven om, samen met je collega’s, een mooi resultaat te behalen. Je bent ‘’handig’’, gemotiveerd en in het bezit van ruime ervaring een goede vakkennis.

Wat ga je doen?
Je bent betrokken bij een project vanaf de start van de fundering tot en met de sleutel overdracht. Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, maar verwachten wij wel eigen initiatief om een project zelfstandig te begeleiden. Een bedrijfsbus behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer dan een serie-woningbouw timmerman zijn dan ben je bij ons op het juiste adres!

Ben jij iemand die;

  • zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren
  • geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
  • afgeronde bouwopleiding heeft
  • goede communicatieve vaardigheden beheerst
  • in het bezit is van een rijbewijs B (BE is een pre)
  • VCA certificaat heeft
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft
  • goede beheersing van de Nederlandse taal heeft
  • goede referenties heeft

Over ons
Wij streven altijd naar de hoogste graag van perfectie
MVB Bouw voert projecten uit, zoals de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en The Times Hotel, waarvoor Enderberg Interieurbouw regelmatig wordt ingeschakeld. Dit interieurbouwbedrijf vervaardigt ambachtelijk en modern meubelwerk. Omdat veel overleg intern plaatsvindt, is het mogelijk snel te schakelen. 

Een naam uit het verleden, gereed voor de toekomst
MVB Bouw is opgericht door Ron van der Vliet in augustus 1985. Vanaf dat moment heeft het Amsterdamse bouwbedrijf zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden: nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie, service & onderhoud. Het is een modern en vooruitstrevende organisatie met een platte structuur. Door deze organisatiestructuur zijn wij in staat de communicatielijnen kort te houden en kunnen wij snel en slagvaardig werk leveren.

Van der Vliet Groep
Als zusteronderneming van Bouw- en aannemingsbedrijf Kneppers, Timmerfabriek Enderberg en Schildersbedrijf Kneppers, kan MVB Bouw floreren als gespecialiseerd utiliteitsbedrijf. Deze ondernemingen bieden samen een totaalpakket aan specialismen zoals restauratie, utiliteits- en nieuwbouw, onderhoud en meubel- en schilderwerk.

 

Enthousiast geworden van deze vacature, of heb je er nog wat vragen over? Laat het ons hier weten!

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-01-18
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News