>   Nieuws   >   MVB Bouw verzorgt verbouwing van UMA Institute

MVB Bouw verzorgt verbouwing van UMA Institute

Aan de Valckstraat in het centrum van Amsterdam vind je het UMA Institute. UMA Institute staat bekend als leider in opleidingen voor cosmetische geneeskunde. Hun staat van dienst en reputatie willen zij graag verstevigen door een high-end opleidingsomgeving te creëren waarbij stedelijk stoer met hoge kwaliteit gecombineerd wordt. TANK is geselecteerd als ontwerper voor dit mooie project. MVB Bouw is geselecteerd als hoofdaannemer. Onze collega’s van Enderberg dragen zorg voor het maatwerk interieur wat door TANK is ontworpen.

Het project is inmiddels goed van start en beslaat een herinrichting, de montage van een nieuwe, in het oogspringende trap, een update van de W-installaties en van diverse elementen van het elektra. Tot slot worden de vloeren hersteld of (waar nodig) vernieuwd en wordt het hele pand opnieuw geschilderd.

Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding op de herindeling. De herindeling wordt niet enorm ingrijpend want de bestaande ruimtes blijven veelal intact. Wel wordt er een nieuwe toiletgroep gerealiseerd en de voorbereidingen gedaan voor de montage van de nieuwe trap.

Scroll naar beneden voor wat foto’s gemaakt door onze collega Ruud Verstegen, projectleider voor dit mooie project. Richting het begin van de zomer verwachten we het resultaat van het werk te kunnen delen.

 

Opdrachtgever: UMA Institute

Ontwerp: TANK

Trap: MC Kersten BV

Maatwerk meubelwerk: Enderberg

W-installaties: Totaal installateur Stolk

Elektrische installaties: Ekelschot Installatietechniek

 

 

images/uma_2.png 

 images/Uma_1.png

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2023-03-15
News
Relevante nieuwsberichten