>   Nieuws   >   MVB Bouw en 3X3 Unites verlengen voor derde jaar op rij partnership

MVB Bouw en 3X3 Unites verlengen voor derde jaar op rij partnership

Met veel trots kondigen MVB Bouw en 3X3 Unites de derde verlenging van hun samenwerking aan. Als vierde generatie aannemer in Amsterdam wil MVB Bouw een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van de stad waar zij in hun dagelijkse werk tal van mooie projecten mogen realiseren. Al twee jaar ondersteunt MVB Bouw de maatschappelijke programma’s van 3X3 Unites in de stad evenals de betrokkenheid bij de 3x3 Street League, de 3x3 PRO League én de 3x3 Challenger en FIBA 3x3 World Tour Utrecht Masters. Ook dit jaar ga je MVB Bouw terug zien bij de World Tour. Dit keer zelfs op één van de meest bijzondere evenementenlocaties in onze hoofdstad. De Gashouder in Amsterdam.

Daarnaast ondersteunt MVB Bouw ook in 2023 – 2024 weer de maatschappelijke programma’s en de eerder genoemde competities. Achter de schermen werkt 3X3 Unites ondertussen ook aan de realisatie van een eigen binnen locatie in Amsterdam. Bij dit project is Toine van der Vliet, directeur van MVB Bouw en de Van der Vliet Groep en zijn kundige team ook nauw betrokken.

“Ik ben erg trots op het team van 3X3 Unites vanwege de positieve groei die de stichting doormaakt en waar wij onderdeel van uit mogen maken!” zegt Toine van der Vliet, directeur MVB Bouw. “Als echte Amsterdammer ga ik natuurlijk extra genieten van de World Tour begin in de Gashouder begin oktober. Het is voor het eerst dat dit event gehoudern wordt in one stad. Het dak gaat eraf!” Ook Mark Schuurman, co-founder 3X3 Unites, is trots op de verlenging. “MVB Bouw kent Amsterdam zo goed. Het is ongekend aan hoeveel projecten ze in Amsterdam hun bijdrage hebben geleverd. Ik vind het enorm fijn om deze samenwerking te kunnen verlengen en ook bij de realisatie van onze binnen locatie samen op te kunnen trekken.”

Over Stichting 3X3 Unites

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in Amsterdam in 2016 inspireert en ondersteunt 3X3 Unites jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden we handvatten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doen we door te inspireren met onze topsporters en topsport events zoals de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters. Door onze kennis in te zetten voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar we onze sport beoefenen.

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2023-08-22
Geschreven door
Birgit Taal-Soethof
News