>   Nieuws   >   Transformatie Tetterode-complex, Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam

Transformatie Tetterode-complex, Willem de Zwijgerlaan, Amsterdam

De transformatie van het voormalige Tetterode-complex op de Willem de Zwijgerlaan 334-338 is klaar en heet nu de Tetterode Promenade! In deze fase hebben we dit deel van het pand, in samenwerking met Gietermans & Van Dijk architecten, omgebouwd tot winkelruimtes en een dienstencentrum. Als MVB Bouw hebben wij de gehele gevel 2 meter naar achteren verplaats om een opener en transpanter gevoel te creëren. Bij deze verschuiving hebben we ook de gevel in zijn totaliteit vernieuwd, zijn er nieuwe aluminium puien (gevelkozijnen) ingezet en hebben we alle ramen vervangen. Als laatste hebben we in de renovatie van de gevel ook inpandige balkons gerealiseerd.

In de loop der jaren hebben we meerdere verbouwingsfases van dit pand hebben mogen uitvoeren. In eerdere fasen namen we bijvoorbeeld al de realisatie van starterswoningen, de parkeergarage en van de bedrijfsruimtes van de Gamma tot de Fit for Free voor onze rekening genomen. We zijn er trots op dat met de oplevering van de Tetterode Promenade er wederom een nieuwe fase in dit veelzijdige project is afgerond.

 

Wilt u meer weten over dit project? Of kunnen we helpen met advies of uitvoering van één van uw projecten? Laat dan hier uw contactgegevens achter en een collega van ons neemt contact met u op.

 

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2020-12-02
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News