>   Nieuws   >   Update: Hogehilweg

Update: Hogehilweg

In januari hebben wij met trots het binnenhalen van deze aanbesteding aangekondigd. Voor de HvA en de UvA zijn we aan de slag gegaan met het verbouwen van het voormalige ABN Amro kantoor aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost. Op dit mooie project naderen we nu met rasse schreden de eindstreep. De schilder legt de laatste hand aan het schilderwerk. De diverse plafonds worden gesloten en de verschillende vloerafwerkingen worden met zorg aangebracht. 

Eind augustus gaat het pand in zijn geheel in gebruik worden genomen. Wij gaan de komende weken met ons team de puntjes op de i zetten, zodat er straks voor de gebruikers weer mooie werkplekken beschikbaar zijn. De verdiepingen zijn omgebouwd tot een vergader- en samenwerkcentrum. We hebben multifunctionele horeca en een gevarieerde werkomgeving voor de toekomstige werknemers gerealiseerd en als kers op de taart beschikt men straks ook over meerdere ontspanningsruimten. 

Bekijk hieronder de foto’s van dit prachtige project.

Wilt u meer weten over dit project? Of kunnen we helpen met advies of uitvoering van één van uw projecten? Laat dan hier uw contactgegevens achter en een collega van ons neemt contact met u op.

 


Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-08-02
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
MVB Bouw
News