Timeshotel 1
The Times hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 2
The Times Hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 3
The Times Hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 4
The Times Hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 5
The Times Hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 6
The Times Hotel in hartje Amsterdam
Timeshotel 7
The Times Hotel in hartje Amsterdam
  >   Projecten   >   The Times Hotel in hartje Amsterdam

The Times Hotel in hartje Amsterdam

Een reeds opgeleverd werk wat ons na aan het hart ligt; The Times Hotel in Amsterdam. Aan de Herengracht 135-137, in het hartje van Amsterdam en de Jordaan, staan twee authentieke grachtenhuizen waarin The Times Hotel gevestigd is. In opdracht van de eigenaresse van het hotel hebben wij in het gehele gebouw een grote kwaliteitsslag kunnen maken.

Voor dit project heeft MVB Bouw alles vanbinnen eruit gesloopt, om het daarna weer op een verbeterde manier op te bouwen. De indeling is hetzelfde gebleven, maar alle wanden zijn aangepast aan de 21ste eeuw, waarbij de kwaliteit van de muren, de akoestiek en de brandwerendheid gemoderniseerd zijn. Ook is het pand nu voorzien van verschillende installaties, zoals een lift en airconditioning en is het trappenhuis helemaal hersteld en opgeknapt.

Daarnaast zijn alle badkamers gerenoveerd, hebben we overal de vloerbedekking vernieuwd en heeft het hele hotel een nieuwe huisstijl gekregen. Het interieur is verder helemaal uitgevoerd door onze zusteronderneming Enderberg. Meer over dit project is hier te lezen.

Tot slot heeft MVB Bouw ook de begane grond aangepakt. Hier is een prachtige living met openkeuken en bar gecreëerd, waar aan de lange gezellige tafel achterin heerlijk kan worden ontbeten.

Bekijk hierboven de foto’s van het eindresultaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in

Alle projecten
Contact
Verwachte start bouw
20-04-2021
Amsterdam
The Times Hotel
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@mvbbouw.nl Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 63 22 621